Shortlease is als reizen zonder jetlag en autorijden zonder files; kortom ‘best of both worlds’. Shortlease combineert namelijk het gunstige prijsniveau van een leasecontract met de flexibele looptijd van een huurovereenkomst.

Huren of Shortleasen?

Heeft u een voertuig voor een dag tot een maand nodig, dan noemen we dit huren. Gebruikt u het voertuig langer dan spreken we van shortlease, waarbij geldt hoe langer u het voertuig gebruikt, hoe voordeliger het shortleasetarief wordt.

Natuurlijk bepaalt u zelf hoe lang u het voertuig gebruikt, echter dit is van tevoren niet altijd te bepalen. Aan de hand van de looptijd groeit het contract automatisch mee, dat betekent dat u te allen tijde profiteert van de grootste flexibiliteit tegen de laagst mogelijke tarieven!

Onze medewerkers inventariseren uw wensen en mogelijkheden. Op basis van uw behoeften denken wij met u mee. Daarin onderscheiden we ons, alles is mogelijk! Door intensief contact kennen wij onze klant persoonlijk. Hierdoor zijn we in staat om u, als nieuwe klant, snel en representatief van dienst te zijn.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!